Druhy piv

Světlý ležák

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 11,5%.
Obsah alkoholu minimálně 4,5% objemových.

Světlý ležák je vyráběný osvědčenou rmutovací technologií z nejkvalitnějších ručně vyrobených moravských sladů. Vyšší, ale lahodná hořkost piva, je dosažena trojitým dávkováním chmele. Klasické hlavní kvašení a dlouhé zrání dodávají pivu vyrovnanou chuť a skvělou pitelnost.

 

Polotmavý ležák

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 12,5%.
Obsah alkoholu je minimálně 4,8 % objemových.

Jemnou karamelovou chuť s oříškovým nádechem pivu pro-půjčuje kombinace čtyř druhů sladu. Plnosladovou chuť střídá jemná hořkost s bylinnými tóny chmele.

ABBEY (Belgičan)

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 16,0%.
Obsah alkoholu je minimálně 5,8% objemových.

Svrchně kvašené pivo tmavé až rudé barvy. Vychází z původní receptury belgického typu ABBEY ALE. Má přirozenou hořkost pro daný typ piva a liší se pouze skladbou chmelů. 

 

Summer ale

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 11,2%.
Obsah alkoholu je minimálně 5,1% objemových.

Moderní svěží pivo chmelené v procesu výroby originálním americkým chmelem, díky němuž pivo dosahuje osvěžující hořkosti s tóny grepu či citronové kůry.

Pšeničné pivo

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 11,5%.
Obsah alkoholu je minimálně 4,5% objemových.

Takzvané bílé pivo, které se u nás znovu těší velké oblibě. Jeho nezapomenutelná chuť po banánu či hřebíčku bývá zejména v letních měsících příjemným osvěžením.

I.P.A

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 15,5%.
Obsah alkoholu je minimálně 5,8% objemových.

Koloniální pivo původem z Anglie má velmi zajímavou historii. Britskému vojsku chybělo v Indii pivo, protože často dorazilo po dlouhé mořeplavbě zkažené. Britové proto začali přidávat do sudů sušený chmel, který pivo zakonzervoval a také chuťově pozměnil. Dnes si můžeme dopřát celou řadu různých chutí tohoto piva díky speciálním druhům chmele z celého světa.

Polotmavý speciál

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 14,0%.
Obsah alkoholu je minimálně 5,2% objemových.

Pivo vyznačující se tmavší barvou s červeným nádechem. Pivo plné chuti s jemnou hořkostí a krémovou pěnou má výraznou chuť po Žateckém chmelu.

Tmavý ležák

Extrakt v původní mladině (EPM) je minimálně 12,0%.
Obsah alkoholu je minimálně 4,2% objemových.

Pivo má tmavou až černou barvu, je plné s nádechem karamelu, malou hořkostí a hustou bílou pěnou.